OPŠTE ODREDNICE I POJMOVI
Web sajt www.babyspa.rs vrlo ozbiljno shvata svoju odgovornost u pogledu zaštite podataka o ličnosti.

www.babyspa.rs (u daljem tekstu web sajt) obvezuje se da će štititi Vašu privatnost sa ciljem da Vam obezbedi najbolje iskustvo korišćenja ovog web sajta.

Molimo Vas da pročitajte sledeću izjavu kako biste razumeli kako se odnosimo prema Vašim ličnim podacima. Ova izjava je podložna promenama, pa preporučujemo da je periodično proverite.

Politika zaštite privatnosti opisuje načine na koje web sajt koristi lične podatke njegovih posetilaca. Davanjem svojih ličnih podataka i prihvatanjem Politike privatnosti potvrđujete da ste saglasni da se Vaši podaci koriste na način koji je opisan u ovoj Politici. Ukoliko se Politika privatnosti promeni, izmenjeni tekst Politike biće dostupan na ovoj stranici. Kontinuiranom upotrebom ovog sajta, kao i davanjem svojih podataka prilikom online kontakta potvrđujete da ste saglasni i sa izmenama ove Politike.

Politika privatnosti je dokument koji garantuje zaštitu privatnosti naših korisnika na Internetu. Ovaj web sajt možete pregledati besplatno i bez bilo kakve obaveze da otkrijete svoj identitet ili ostavite svoje lične podatke. Odlučite li iskoristiti neku od njegovih usluga koje nudimo (Zakazivanje termina, kontaktiranje putem forme...) dostavićete nam lične podatke, kako bismo bili u mogućnosti da uslugu u potpunosti pružimo. Informacije koje tražimo su neophodne kako bismo što bolje realizovali Vaš zahtev.

Radno vreme:
Pon - Pet od 12:00 do 20:00
Sajt je razvijen
Alina Tusevljak
Pratite nas na društvenim mrežama
© Sva prava su zadržana
Работаем:
Пн - Пт 9:00 до 20:00
Pratite nas na društvenim mrežama
info@babyspa.rs
@
Made on
Tilda